Danas je moguće imati svježe i pomlađeno lice na prirodan način bez promjena u fizionomiji i što je najvažnije, bez rizika za zdravlje.

Usredotočen visoki intenzitet ultrazvuk koristi se u medicini već 50 godina, a napokon je pronašao svoju upotrebu u kozmetici i estetici. Naravno na zadovoljstvo svih estetskih profesionalaca i svih onih koji žele izgledati mlađe u što kraćem roku, bez kirurških zahvata, na sasvim prirodan način.

Što je HIFU?

Najkraće rečeno to je nekirurški lifting!

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) koristi tehnologiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta što omogućuje da se s iznimnom preciznošću grije tkivo na određenoj dubini i tako uzrokuje neposredan lifting.

HIFU stimulira formiranje velikih količina kolagena pomoću kontroliranog grijanja tkiva, što rezultira učvršćivanjem, stezanjem i dizanjem kože. Dakle, poboljšava se stanje kože i smanjuju se bore.

Ovim tretmanom prodire se u sva tri sloja kože što osigurava fantastičan izgled.

HIFU prodire se u sva tri sloja kože što osigurava fantastičan izgled.

Prednost HIFU tretmana je što mu rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o tkivu). Za postizanje optimalnih rezultata potrebna su četiri tretmana.

Uz HIFU moguće je postići rezultate ekvivalentne invazivnim metodama!

HIFU može:

– pomladiti i učvrstiti kožu
– smanjiti podbradak
– zagladiti bore
– podići kožu na bradi

Tretman se preporučuje nakon 30 godine života.

Rezultati su vidljivi odmah!

Tretmani se mogu raditi tijekom cijele godine. Oporavak je trenutan i nakon tretmana se vraćate svojim dnevnim obvezama.