U poliklinici Dermalife pratimo najnovije svjetske trendove, a ovo je definitivno jedan od njih – terapija kisikom – OXY System.

Radi se o novom sustavu terapije kisikom za lice i tijelo koji kombinira kisik s mikrodermoabrazijom i mikromasažom. Kisik u visokom stupnju čistoće poboljšava stanični metabolizam i potiče proizvodnju kolagena čime se ubrzava proces oporavka kože.

Zašto je Oxy System najtraženiji tretman u svojoj kategoriji?

– nema nuspojava
– rezultati su odmah vidljivi
– koža ponovo postaje sjajna, elastična i meka
– koristi se 95% čisti kisik jer Oxy System ima poseban dodatni uređaj koji ubrizgava kisik pod tlakom (nešto kao barokomora) i stalno proizvodi svježi kisik
– tretman je ugodan

Oxy System je u cijelosti promijenio način primjene kisika u svrhu pomlađivanja kože. Ujedno je i najluksuzniji i najefikasniji tretman s kisikom dostupan u eminentnim poliklinikama i centrima diljem svijeta, nakon kojeg koža jednostavno blista.

Za što se preporučuje Oxy System?

– za osvježenje i pomlađivanje kože
– za uklanjanje umora s lica
– kod pušača
– za kožu oštećenu suncem
– za osvježenje i oporavak kože nakon izlaganja suncu
– ako želite da vam koža zabljesne i lijepo izgleda pred neki važan događaj poput vjenčanja ili i kada jednostavno želite trenutni rezultat, odmah vidljiv
– za čišćenje leđa
– za peeling i pomlađivanje tijela
– za smanjivanje stresa jer radi se o iznimno opuštajućem tretmanu

Koji je cilj tretmana?

Ukratko, glavni cilj je snažno pomlađivanje kože uz poticanje metabolizama i razvoja novog kolagena s kisikom. Kisik najbolje djeluje na oporavak kože. Na površini kože stanice odumiru svakih 30 dana, a na njihovo mjesto dolaze nove.

Abrazija uklanja sloj mrtvih stanica i potiče obnovu kože. Koža se očisti od zadržanih nečistoća u porama. Ujedno se uklone manja površinska oštećenja i nepravilnosti kože.

Kroz očišćenu kožu kisik bez zapreke prodire i dubinski nahrani te pomladi svaku stanicu. Nakon toga koža je znatno otpornija na štetne vanjske utjecaje. Zbog kisika koža sada izgleda puno bolje, a što je još važnije kvaliteta joj je također bolja. Nanošenje posebne kozmetike tijekom tretmana samo poboljšava ukupni efekt.

Metabolizam stanica se znatno ubrza, zbog čega sada koža izgleda svježije i blistavo. Tretman poboljšava ten jer kisik ubija bakterije koje žive duboko u porama gdje nema kisika.

Oxy System je brz, efektivan i siguran tretman. Posljedica nema, a rezultati su odmah vidljivi.

Uređaj Oxy System spoj je višegodišnjeg iskustva primjene kisika u pomlađivanju i primjene najnovijih tehnologija i znanja. Najveći svjetski stručnjaci nastojali su proizvesti uređaj koji bi po svojstvima bio sličan hiperbaričnoj komori, ali koji bi služio za pomlađivanje kože. Rezultat je jedinstveni uređaj Oxy System koji se odlikuje brojnim tehnološkim inovacijama:

– koristi 3 različite tehnologije primjene kisika na kožu koje se koriste zasebno ili u kombinaciji
– prije tretmana se koža čisti kako bi kisik bolje prodro kroz kožu
– direktna primjena kisika na kožu u najvećoj mogućoj koncentraciji od 95%
– istovremeno se ubacuje kisik s prirodnim sastojcima za pomlađivanje kože
– za razliku od drugih uređaja stalno se proizvodi svježi kisik te ne postoje spremnici kisika
– kisikom se tretira tijelo i lice
– primjena kisika istovremeno s abrazijom, masažom i prskanjem po koži
– kisik se ubacuje pod pritiskom kako bi što dublje prodirao u kožu
– pa po prvi put govorimo o mezoterapiji s kisikom jer zahvaljujući abraziji, kisik najdublje prodire u kožu što se može usporediti s infuzijom kisika
– kisik direktno dopire do svih slojeva kože
– uz kisik se istovremeno ubrizgavaju razne aktivne tvari za pomlađivanje kože
– iznimno ugodan tretman, neagresivan, bez oporavka i komplikacija
– rezultati vidljivi trenutno uz snažni antiaging efekt

Oxy System objedinjuje tri tehnologije, koje koriste svojstva tog neprocjenjivog plina kako bi pružile mogućnost potpunog tretmana sa samo jednim aparatom.

Oxy System integrira u istom nastavku dijamantnu glavu, koja omogućava uklanjanje više površinskih slojeva epiderme i širenje sustava hiperbaričnog kisika. On ublažava štetu epiderme uzrokovanu abrazijom, čineći tretman ugodan, učinkovit i potpun.

Pravilan potisak kisika kroz prskalicu omogućuje širenje aktivnih sastojaka koji se nalaze u odgovarajućem spremniku. Tako se pridonosi brzoj aktivaciji obnove staničnih mehanizama. Specifična mikroemulzija se s kisikom isporučuje izravno na oljuštenu kožu. Rezultat: trenutno obnavljanje kože i revitalizacija.

Dvostruki ručni nastavak, za njegu lica i tijela nudi mogućnost obavljanja tretmana za celulit, strije, drenažu i regeneraciju kože.

Zamjenom abrazivne glave moguće je izvršiti mehaničku masažu, uz pomoć jedne elastomerne membrane. I u ovom slučaju, kontinuiranom emisijom kisika se obogaćuje sam postupak. Dakle, dobiveni rezultati su još značajniji: učinkovita reaktivacija protoka i metabolizma tkiva.

Koja je razlika između Oxy Systema i ostalih uređaja koji koriste kisik?

Drugi uređaji koriste niske koncentracije kisika slične kao u zraku. Većina uređaja nema direktnu primjenu kisika na površinu kože ili koristi iglice za ubrizgavanje kisika. Kisik se ubacuje bez pritiska i zato ne može dospjeti gdje treba. Zbog male veličine rupe koju stvaraju iglice na površini kože kisik ne prodire dublje pod kožu. Zbog svega navedenog kisik ne može dospjeti gdje je potrebno. Koriste se niske koncentracije kisika zbog čega su rezultati tretmana ograničeni. Da bi kisik djelovao na kožu mora biti u koncentraciji većoj od 50%, te imati direktnu primjenu na kožu.

Također, abrazijom skida mrtve slojeve kože i nepravilnosti, dubinski čisti pore pogotovo na leđima gdje najefikasnije uklanja mitesere i smanjuje pigmentacije.

Pruža najefikasniji peeling leđa uz dubinsko čišćenje, regeneraciju i pomlađivanje.

Jedini je uređaj koji dubinski ubrizgava 95% kisik da nahrani i revitalizira kožu. Tretira lice i tijelo poput iznimno ugodne opuštajuće masaže i ubrizgava sve potrebne hranjive sastojke za obnovu kože i vlažnosti, pogotovo kada je riječ o suhoj koži. Vakuumom masira kožu i potiče razvoj novog kolagena.

Zašto odabrati Oxy System?

Iskorištavanjem blagotvornosti kisika i regenerativnih svojstva abrazije, Oxy System omogućuje zaustavljanje neugodnih tragova na našem licu koja nastaju s vremenom.

Tretirana koža odmah izgleda glatko. Obavljanje funkcionalnih rješenja ne samo protiv bora i mrlja na koži, već i eliminira akne i druge ožiljke.

Kisik, ključni element za čovjeka, daje vitalnost, te vraća sjaj i boju koži. Regenerira i obnavlja izgubljenu svježinu.

Iskusite jedinstven doživljaj luksuznog, opuštajućeg tretmana uz Oxy System!