VISIA analiza kože lica

Svačija koža priča jedinstvenu priču ovisno o tipu, boji, načinu života, prehrani, lijekovima, izloženosti okolišu i još mnogo toga.

Uparivanje konzultacija s VISIA sustavom za analizu kože prvi je korak u otključavanju te priče i prilagođavanju plana njege i tretmana za vas.

ŠTO JE VISIA ANALIZA KOŽE?

VISIA je dubinska analiza vaših individualnih karakteristika lica. Omogućuje vam da vidite prednosti programa njege kože planiranih za vaš specifični ten.

KAKO FUNKCIONIRA VISIA ANALIZA KOŽE?

Izvorno dizajniran kao istraživački alat, računalno kontrolirani sustav analize VISIA koristi multispektralnu sliku za skeniranje kože i hvatanje ključnih informacija o stanju kože lica na površini i ispod površine.

ŠTO MOGU OČEKIVATI TIJEKOM PREGLEDA?

VISIA analiza kože lica - primjena

U poliklinici Dermalife VISIA analizu kože nudimo Vam kao besplatan dodatak kod pregleda. Smjestit ćemo Vas ispred VISIA sustava i započeti proces skeniranja vašeg lica.

VISIA snima lijevi, desni i frontalni pogledi lica, dajući nam jasnu sliku vaše kože. Za nekoliko minuta moći ćete vidjeti svoje skenirane slike na zaslonu računala. Vaša prva analiza postat će osnova za napredak vašeg tretmana. Moći ćete pogledati svoje slike prije i poslije i sami se uvjeriti kako vam vaš plan tretmana kože pomaže.

PREDNOSTI VISIA ANALIZE KOŽE LICA:

Cijeli proces traje samo nekoliko minuta i potpuno je bezbolan. Vaše je lice smješteno u kabinu za snimanje i napravit će se niz fotografija. One ostaju u vašem dosjeu i bit će vaša osnovna fotografija ‘prije’.

Koristeći VISIA preciznu sliku, možemo vam pružiti puno točniji plan tretmana/liječenja.

Mogu se otkriti skriveni problemi s kožom. Ova tehnologija ima sposobnost identificiranja određenih stanja kože koja možda nisu vidljiva na površini, ali utječu na cjelokupni izgled i zdravlje vaše kože. To uvelike utječe na plan koji će vam biti propisan i omogućuje vam puno brže postizanje željenih rezultata.

Otkrijte svoju TruSkin dob! Sustav uspoređuje značajke vaše kože lica s velikom bazom podataka ljudi iste dobi i tipa kože kako bi izračunao vašu relativnu starost kože. Na primjer, 35-godišnja žena čija je koža u izvrsnom stanju može se ocijeniti s TruSkin dobi od 29 godina, ili obrnuto.

To će odrediti koliko je učinkovita vaša njega kože tj. kako tretmani napreduju.

UOBIČAJENE ZNAČAJKE KOŽE OTKRIVENE VISIA ANALIZOM TENA:

VISIA - stanja kože

Mrlje – To su obično smeđe ili crvene lezije kože uključujući pjege, ožiljke od akni, hiperpigmentaciju i vaskularne lezije. Obično imaju različitu boju i kontrast od pozadinskog tona kože.

Pore ​​– Pore su kružni površinski otvori kanala znojnih žlijezda. Zbog zasjenjenja, pore izgledaju tamnije od okolnog tona kože i prepoznaju se po tamnijoj boji i kružnom obliku. Sustav VISIA razlikuje pore od mrlja na temelju veličine.

Bore – Bore su brazde ili nabori na koži. Bore na koži potiču kontrakcije mišića lica, starenje, oštećenja od sunca, pušenje, loša hidratacija i razni drugi čimbenici.

Tekstura – Tekstura je prvenstveno analiza glatkoće kože. Tekstura mjeri boju i glatkoću kože identificirajući gradacije u boji kod okolnog tona kože.

Porfirini – Porfirini su bakterijske izlučevine koje se mogu zaglaviti u porama i uzrokovati akne. Porfirini fluoresciraju u UV svjetlu i pokazuju se kao kružne bijele mrlje.

Dehidracija – Dehidracija je uzrokovana nedostatkom vlage u gornjim slojevima kože poznatim kao stratum corneum. Dehidracija predstavlja tamno ljubičastu boju u UV svjetlu.

UV mrlje – UV mrlje nastaju kada se melanin zgruša ispod površine kože kao rezultat oštećenja od sunca. UV mrlje su općenito nevidljive pod normalnim svjetlosnim uvjetima.

Crvena područja – Crvena područja predstavljaju potencijalni niz stanja, kao što su akne, upala, rozaceja ili vene. Krvne žile i hemoglobin sadržani u papilarnom dermisu, podsloju kože, daju tim strukturama njihovu crvenu boju, što je detektirano tehnologijom VISIA.

Smeđe mrlje – Smeđe mrlje su lezije na koži kao što su hiperpigmentacija, pjege, lentigine i melazma. Smeđe mrlje stvaraju neujednačen izgled na koži i otkrivaju se u VISIA-i.

Sveobuhvatne informacije pomažu nam u određivanju optimalnih, odgovarajućih tretmana te nam ukazuju koji je način ispravan za njegu kože.

Izvješće VISIA analize sadrži detalje o koži, uz fotografije i preporuke proizvoda i tretmana za pomlađivanje, regeneraciju ili liječenje različitih problema.

Računalo pohranjuje vaše podatke, a nakon primjene niza odgovarajućih tretmana moći ćete vidjeti kako i koliko se koža lica poboljšala!

Prednost ove vrste analize je u tome što se može koristiti za sve tretmane lica.

ŠTO JOŠ VISIA MOŽE?

Trepavice
VISIA analizira stanje vaših trepavica i preporučuje tretmane koji će ih učiniti neodoljivima. Sve je to znanstveno potkrijepljeno brojkama i zornim grafičkim prikazima.

Simulacija starenja
VISIA uređaj ima opciju da vam pokaže kako ćete izgledati za pet do sedam godina, koliko ćete imati mrlja, gdje će vam se pojačati bore ili nastati drugi problemi. Savršeno za prevenciju!

Ostajemo u kontaktu
Sve analize i savjete koje dobijete nakon skeniranja na aparatu VISIA, dostupni su i Vama.
Pomoću opcije ViewMyConsult ostajemo u vezi i savjetujemo vam estetske tretmane, primjerene vašem stanju kože. Vi možete vidjeti svoje slike i preporuke za tretmane, ali i kako primjena napreduje. Dobit ćete svoju zaporku jer taj dio web portala zaštićen samo za korisnike VISIA-e.

Znatiželjni ste vidjeti svoju kožu pod VISIA sustavom?
Kontaktirajte polikliniku Dermalife već danas kako biste rezervirali termin!