Jedinstvena, brza i djelotvorna metoda za  regeneraciju tkiva Rigenera HBW. Brend je kreiran 2013. godine u Italiji, kao rezultat desetogodišnjeg biotehnološkog istraživanja. Rigenera HBW temelji se na autolognoj homolognoj transplantaciji tkiva, što znači da se tkivo odnosno vlastite stanice pacijenta obrađuju, a potom apliciraju ciljano na željeno/oštećeno mjesto.

Za što sve koristimo matične stanice: 

  • Pomlađivanje kože lica, vrata, dekoltea i ruku
  • Androgena alopecija i ostala prorjeđenja kose
  • Vitiligo
  • Zarastanje rana

Riječ je o minimalno invazivnom zahvatu koji uključuje uzimanje tkiva, kratkotrajnu obradu u uređaju i aplikaciju. Uzorak tkiva uzima se manjim zahvatom: punch biopsija sa stražnje strane uške pacijenta u lokalnoj anesteziji.

Liječnik prilikom zahvata uzima sićušan komad tkiva na mjestu gdje to nije vidljivo – iza uha, pod lokalnom anestezijom, kako bi postupak bio u potpunosti bezbolan. Tkivo se stavlja u sterilnu kapsulu za fragmentaciju, koji matične stanice odvaja unutar nekoliko minuta te su one spremne za aplikaciju u svrhu za obnovu i pomlađivanje kože te djelovanje protiv bora.

Taj mehanizam automatske mehaničke fragmentacije ispitan je u brojnim kliničkim i znanstvenim istraživanjima. Postupkom mezoterapije, sadržaj kapsule injektira se u željeno područje.
Stimulira se prirodni proces obnove tkiva.

Rigenera HBW – korak naprijed u regenerativnoj medicini

Rigenera