Hydra Beauty

Posebnost Hydra Beauty tretmana je istovremeno ljuštenje mrtvih slojeva kože, dubinsko čišćenje kože, uklanjanje svih nečistoća iz pora uz ovlaživanje kože.
Mrtve stanice i nečistoće vakum dodatno uklanja, dok abrazivni nastavak skida mrtve slojeve kože, uklanja manje nepravilnosti i nečistoće kože. Serum omekšava kožu, podiže i uklanja masnoću s nečistoćama iz pore te istovremeno ispire i čisti pore.

Postupak

Prije tretmana lice se dobro očisti. Prvo se radi abrazija kože posebnim nastavkom koji ima više navoja te se skida znatno više slojeva kože u odnosu na klasičnu abraziju. Cilj abrazije je otvoriti pore kako bi se detaljnije očistile, smanjiti manje bore i ukloniti pigmentaciju. Istovremeno s abrazijom se ubrizgava na kožu serum bogat antioksidansima, hijaluronskom kiselinom, salicilnom kiselinom i vitaminima.

Uloga seruma je navlažiti, omekšati kožu uz jaki protuupalni efekt. Pri tome se koža istovremeno pomlađuje uz razvoj novog kolagena. Nakon ovlaživanja kože pore se skroz otvaraju i najbolje čiste. Uloga vakuma je detaljno uklanjanje svih nečistoća kože od masnoće, bakterija, gljivica, parazita, otvorenih i zatvorenih mitesera iz najdubljih pora. Tretman je bezbolan, bez komplikacija i nimalo nelagodan.

Tretman Hydra Beauty se preporučuje za:

– akne

– masnu i problematična kožu pogotovo s proširenim porama

– dubinsko čišćenje lica i svih oblika mitesera

– pomlađivanje i osvježenje lica

– uklanjanje umornog izgleda lica

– hidraciju suhe kože

– popravljanje tonusa, izgleda i kvalitete kože

– pripremu kože prije i poslije ljeta

– uklanjanje oštećenja kože nakon izlaganja suncu